Гостува бившият флагман в битката за Капитан Андреево и заместник-министър

...
 Гостува бившият флагман в битката за Капитан Андреево и заместник-министър
Коментари Харесай

В ”Честно казано с Люба Кулезич” на 14 юни ще видите... frognews.bg

 Гостува някогашният флагман в борбата за Капитан Андреево и заместник-министър на земеделието  Иван  Христанов , водач на новосъздаденото партия " Единение "   Христанов разкрива, че е напуснал продължаваме смяната поради тона към гласоподавателите, необяснимо заменен от Харвардците. С какъв звук, обаче счита да го размени, с цел да реализира по този начин мечтаното единство?

 

Памфлети за корупционери - един диалог, почнал с политически памфлети. Ирония към връткащите се в управническата коалиция, само че прерастнал в гневно признание към корупционните проекти в България, които ни изтребват като нация, както и към Румен Радев, който на часа следва да бъде импийчнат.  Така е съгласно анализаторът Стефан Гамизов, който от дълго време не е срамежлив, само че този път е безмилостен към хората, които заливат с мръсотия фундаменталния проблем на обществото ни през днешния ден - дефицитът на морално и етично деяние.

 

Забраненият език - за насладата на си българин, която светската дружба направи сложна за генерации. За бесарабските българи, които бяха освободени от тази насила. Днес тези хиляди българи не учат българския език под дулото на Путинските оръжия   Ще роди ли 49 парламент визия за тези хора в сегашната невиждана обстановка? Говори депутатът с дълготраен опит в проучването на етническите българи в Украйна Елисавета Белобрадова от ПП-ДБ.

 

Ескалираща експанзия, която не е въпрос на закон и гибелта по пътищата, която успяхме да банализираме като лишена от наличие. На фона на продължаващите митинги на войната по улиците приказваме за битката с това грубо събитие, което би трябвало да се реалокира главно в просветителните институции. Говорят специалистът по Закона за придвижване по пътищата инж. Пламен Мирчев и издателят Виктор Лилов - създател на задълбочени разбори по тематиката.

 

В сряда, 14-и юни, в „ Честно казано с Люба Кулезич ":

 

 

Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР